Routebeschrijving Wommelgem

Lyfra Wommelgem – Kapelstraat 100 – 2160 Wommelgem Vanop Ring 1 (R1) volgt u richting E34/E313 Hasselt/Eindhoven. U neemt afrit 18 Wommelgem. U gaat de autosnelweg onderdoor, richting Deurne/Wijnegem. Dan direct de eerste straat rechts, verderop gaat u opnieuw de...

Lyfra Wommelgem – Kapelstraat 100 – 2160 Wommelgem

Vanop Ring 1 (R1)
volgt u richting E34/E313 Hasselt/Eindhoven. U neemt afrit 18 Wommelgem. U gaat de autosnelweg onderdoor, richting Deurne/Wijnegem.
Dan direct de eerste straat rechts, verderop gaat u opnieuw de autosnelweg onderdoor en dan de eerste straat links. U rijdt nu parallel met de autoweg E34. U gaat de brug onderdoor en blijft de hoofdbaan volgen. De 4e straat aan de rechterkant is de Kapelstraat. Hier draait u in en u vindt ons op uw linkerkant.

Vanuit richting Hasselt/Eindhoven
neemt u afrit 18 Wommelgem.
Aan de rotonde gaat u rechts richting Deurne/Wijnegem. Dan direct de eerste straat rechts, verderop gaat u opnieuw de autosnelweg onderdoor en dan de eerste straat links. U rijdt nu parallel met de autoweg E34. U gaat de brug onderdoor en blijft de hoofdbaan volgen. De 4e straat aan de rechterkant is de Kapelstraat. Hier draait u in en u vindt ons op uw linkerkant.


Grotere kaart weergeven