Onze klanten

Lyfra is groothandelaar en marktleider in de distributie van rookwaren, confiserie en dranken. Tevens is het bedrijf een van de grootste verdelers in België van telefoonkaarten, zowel voor e-vouchers als voor de traditionele kaarten. Tot slot zijn ook de producten...

Lyfra is groothandelaar en marktleider in de distributie van rookwaren, confiserie en dranken. Tevens is het bedrijf een van de grootste verdelers in België van telefoonkaarten, zowel voor e-vouchers als voor de traditionele kaarten. Tot slot zijn ook de producten van bpost en De Lijn opgenomen in het assortiment teneinde de klanten een volledige service aan te bieden.

Dagbladhandels vormen de grootste groep van klanten binnen de klantenportfolio. Daarom levert het bedrijf ook informatica-oplossingen zoals SelinEvo en Seline Shop Manager. Daarnaast maken ook de grotere supermarkten, F2/F3 klanten, de niet-geïntegreerde zelfstandige benzinestations, superettes, nachtwinkels, drankenhandels, videotheken, voedingswinkels en cash-and-carryzaken deel uit van het cliënteel van Lyfra.

Lyfra staat voor een breed productassortiment, meer dan 9.000 diverse artikelen, en dit aan competitieve prijzen en tegen een snelle en doelgerichte service.

Wenst u te weten of Lyfra ook voor u een oplossing heeft? Vraag dan snel hier een bezoek van een van onze vertegenwoordigers aan.